Aineksia erityisiin hetkiin.

Innovatiiviset riistatuotteet inspiroivat uudenlaisiin makuelämyksiin.

Me olemme Lapin Liha

Olemme Euroopan johtava villiruoan tuottaja, jonka juuret ovat syvällä lappilaisessa erämaassa. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Rovaniemellä. Lapin Lihan ajatuksena on vuodesta 1989 alkaen ollut tehdä maan – tai oikeastaan maailman parhaita poro- ja riistatuotteita. Lapin Liha tarjoaakin laajan valikoiman korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita. Haluamme inspiroida ihmisiä luomaan uusia tapoja käyttää perinteisiä raaka-aineita, maustamaan arkea innovatiivisesti ja nauttimaan vastuullisesti tuotetusta ruuasta hyvällä mielellä. Tuotteemme ovat herkullisia, vähärasvaisia ja terveellisiä proteiinin lähteitä täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita, taaten uniikin makuelämyksen.

Eettisesti tuotetun, ravinnerikkaan ja puhtaan ruuan suosio kasvaa jatkuvasti. Pohjoisen puhdas ruoka on myös osa elävää kulttuuriperintöä, esimerkiksi metsästys on säännöllinen osa monen vapaa-aikaa ja porotaloudella on pitkät perineet. Kaikilla ei kuitenkaan ole aikaa tai mahdollisuutta metsästää esimerkiksi riistaa itse tai hankkia poronlihaa porotilalta. Onneksi sitä voi nykyisin ostaa myös kaupan hyllyltä tai tilata ravintolan ruokalistalta.

Hirven ja poron sesonki on syyskuusta joulukuuhun, mutta meiltä lihaa saa ympäri vuoden. Myymme sesongin aikana tuotteita tuoreina ja muulloin pakastettuina. Kattavasta valikoimastamme löytyy villejä makukokemuksia niin arkiseen ateriaan kuin kaikista juhlavimpiin herkkuhetkiinkin.