Lapin Liha – turvalliset, korkealuokkaiset tuotteet

Lapin Liha – turvalliset, korkealuokkaiset tuotteet

Tuotantomme noudattaa korkeita laatu- ja turvallisuusstandardeja, jotka takaavat korkean ja tasaisen laadun sekä korkean tuoteturvallisuuden. Tuotteissamme käytetään korkealaatuisia raaka-aineita sekä materiaaleja, prosesseissamme on käytössä nykyaikaiset tuotantolaitteet. Esimerkiksi lopputuotteet testataan röntgenlaitteilla mahdollisten vierasesineiden ja -materiaalien tunnistamiseksi, jotta voimme taata parhaan mahdollisen laadun ja turvalliset tuotteet asiakkaillemme.

Henkilöstömme on sitoutunut asiakkaidemme sekä omien laatujärjestelmiemme korkeisiin vaatimuksiin ja yhdessä sidosryhmiemme kanssa voimme taata sinulle korkealaatuiset sekä turvalliset tuotteet. Meidän toimintamme on sertifioitu  ISO 14001 ympäristöjärjestelmän ja IFS Food sertifikaatin mukaisesti.

Pyrimme tekemään myös tuotteiden pakkausmateriaalivalinnoissa ympäristön ja kestävyyden kannalta järkeviä ratkaisuja. Vältämme parhaamme mukaan moninkertaista pakkaamista mutta tässäkin menemme tuoteturvallisuus edellä – tuotteiden pitää säilyä priimakunnossa käyttöön asti.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme innovatiivisia, herkullisia ja korkealaatuisia tuotteita – herkkuja, joita jokainen himoitsee. Pääraaka-aineemme – poro, hirvi ja saksanhirvi – ovat pääosin vapaasti laiduntavia, luonnosta ravintonsa löytäviä ja kestävästi kasvatettuja. Siksi tuotteemme ovat vastuullinen ja ylivoimainen vaihtoehto perinteisille lihatuotteille. Ne tarjoavat vähärasvaisen, ravintorikkaan ja maittavan ruokailukokemuksen, joka on hyväksi sinulle.