Lapin Liha Oy:n toimitusjohtajaksi Henri Toppala

Lapin Liha Oy:n toimitusjohtajaksi Henri Toppala

9/2023

Lapin Liha Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Henri Toppala. Hän aloittaa tehtävässään maanantaina 18.9.2023 Mari Onkamon keskittyessä Polarica AB:n marjaliiketoimintaan. Onkamo jatkaa edelleen Lapin Liha Oy:n hallituksen puheenjohtajana. 

– Henri tuo erinomaista vahvistusta Lapin Lihan myyntiin ja markkinointiin. Uskon vahvasti, että yhtiö jää hyviin käsiin ja jatkaa kasvuaan Henrin johdolla, Mari Onkamo sanoo.  

Vuonna 1980 syntynyt Henri Toppala siirtyy Lapin Lihalle verkkokauppayritys Lumise Oy:sta, jossa hän on toiminut varatoimitusjohtajana. Sitä ennen hän teki pitkän uran moottorikelkkoja, mönkijöitä ja vesiskoottereita valmistavalla BRP:llä. Molemmissa yrityksissä Toppala vastasi tuotejohtamisesta, myynnistä ja markkinoinnista kansainvälisillä markkinoilla. Toppalalla on elektroniikkainsinöörin koulutus. 

– Odotan innolla työskentelyä Lapin Lihan ammattitaitoisen tiimin kanssa. Lapin Liha on ikoninen lappalainen brändi, jolla on laadukkaat tuotteet ja paljon potentiaalia. Uskon, että yhteisestä matkastamme tulee upea, Henri Toppala kertoo.